Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad

Som medlem får du vores magasin ”Klub Løgismose Vin & Mad” med gode artikler, eksklusive opskrifter, tips & tricks fra vores fagfolk samt særtilbud på vin, mad, delikatesser, godt grej samt mange andre lækkerier fra Løgismose. Af og til vil du få invitationer til før-udsalg, kældersalg, smagninger & øvrige events. 

Som medlem får du altid fri fragt på alle ordrer der indeholder vin eller spiritus.

Tilmeld dig her:

VELKOMMEN TIL KLUB LØGISMOSE VIN & MAD!

Klub Løgismose Vin & Mad er for dig, der er passioneret omkring vin og mad, og er du medlem af klubben vil du, i tillæg til vores vinfund, møde hele vores Løgismose Univers med alle de aktuelle tilbud i vores webshop og i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod.

Som medlem af Klub Løgismose Vin & Mad vil du modtage magasinet ”Klub Løgismose Vin & Mad” – som tryksag med posten eller som digitalt magasin i din indbakke.

I hvert magasin får du adgang til sæsonens unikke vintilbud. Vores chefsommelier Thilde Maarbjerg skriver udførligt om vinene, og deler ud af al sin vinviden med nyttige tips og grundige vinartikler.

Derudover giver vores kokke og andre fageksperter inspiration om sæsonens gode råvarer, spændende opskrifter og nyttige tips & tricks til alt fra hverdagens måltider til weekendens festligheder.

Er du også begejstret for vores produkter i Netto, så kan du glæde dig til at læse om nyheder, opskrifter og inspiration til lækker mad herfra.

TILMELD DIG KLUB LØGISMOSE VIN & MAD

KUNDESERVICE
Nordre Toldbod 16
1259 København K
Tlf. (+45) 33 32 93 32
E-mail salg@lmfood.dk
Mandag-fredag, kl. 9-18

"Vi udvælger samarbejdspartnere med passion for deres produkt, nørderne, de stolte håndværkere, entreprenørerne og dem, der behandler andre, som de selv gerne vil behandles. Det er vores ønske at udbrede kendskabet til mangfoldigheden, samt finde de ukendte og oversete nåle i høstakken.

Vi udvælger produkter, som først og fremmest er en smagsmæssig oplevelse. Smagen skal afspejle oprindelsen, og den skal rumme dybde og intensitet, så den aldrig virker fortyndet eller ligegyldig. Smagen skal være en sanseoplevelse, der vækker glæde og opmærksomhed."

LØGISMOSE COMMUNIQUE:

Magasinet ”Klub Løgismose Vin & Mad” 9 gange om året.

Unikke, sæsonbestemte vine og smagekasser til særpris.

Særtilbud på Løgismose delikatesser og køkkengrej.

Fri fragt på alle ordrer der indeholder vin eller spiritus.

Adgang til før-udsalg.

Invitationer til vinsmagninger og events.

Online inspiration og viden om mad og vin.

UNIKKE VINE ∙ SÆRPRISER ∙ INSPIRATION

DINE FORDELE SOM MEDLEM

LØGISMOSE
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Beskyttelse af personlige oplysninger

Se tidligere magasiner

Klub Løgismose Vin & Mad magasinet er fyldt med spændende indhold til dig, der er passioneret omkring vin og mad. Næste magasin udkommer 1. juli – se de tidligere magasiner mens du glæder dig her: