Lørdag 1. december

Maden til juleaften for 10 personer leveret til døren.

Værdi: 1.950,-

Søndag 2. december

En grøn jul fra Løgismose og kogebogen 'Grøn Mad' fra Meyers.

Værdi: 1.000,-

Mandag 3. december

En brunch for to på Ofelia med champagne og Københavns bedste udsigt.

Værdi: 450,-

Onsdag 5. december

Årets nytårsmenu til otte personer leveret lige til døren. 

Værdi: 2.800,-

Torsdag 6. december

Forklæde og ovnhandske i ægte læder samt rødvinen til juleaften.

Værdi: 2.125,-

Tirsdag 4. december

Et gavekort til Løgismose webshop på DKK 1.500.

Værdi: 1.500,-

Fredag 7. december

Dit daglige brød i et år. 

Værdi: 5.040,-

Lørdag 8. december

Champagne, caviar og østers for 4 personer på Illum Rooftop.

Værdi: 2.200,-

Søndag 9. december

Meyers kolde julebord til juledagene. 

Værdi: 595,-

Mandag 10. december

Nytårs-champagne og vine fra Løgismose, der matcher din nytårsmenu. 

Værdi: 1.500,-

Tirsdag 11. december

Børnefødselsdag for 20 med boller, juice og kagemand. 

Værdi: 1.200,-

Onsdag 12. december

Tapas og vin til 6 personer hos Løgismose på Nordre Toldbod eller ILLUM Rooftop.

Værdi: 1.500,-

Torsdag 13. december

Meyers Bistronomie-Menu for dig og fem gæster.

Værdi: 1.260,-

Fredag 14. december

En af de helt store vine fra Løgismose – Fine Wine-vinen Château Trotanoy 2009, Pomerol.

Værdi: 2.800,-

Lørdag 15. december

Glutenfri bagekursus + bog. 

Værdi: 1.590,-

Søndag 16. december

Vind et gavekort til Netto på 1.500,- og fyld kurven med Løgismoses julegodter. 

Værdi: 1.500,-

Mandag 17. december

Billetter til for-præmiere på operaen Tosca og middag på restaurant Kost og Mask.

Værdi: 3.000,-

Tirsdag 18. december

Konditorens kagebord for 6 personer hos Løgismose på Nordre Toldbod.

Værdi: 1.000,-

Onsdag 19. december

En kurv-fuld af specialiteter lige til døren.

Værdi: 500,-

Torsdag 20. december

Coravin Elite – den største revolution siden korkproppen.

Værdi: 2.300,-

Fredag 21. december

En rundvisning på bryggeriet "Theodor Schiøtz Brewing Co" og menu på Anarkist. 

Værdi: 700,-

Lørdag 22. december

4-retters middag for 2 personer på Falsled Kro. 

Værdi: 3.500,-

Søndag 23. december

Et ophold for 2 på Kurhotel Skodsborg med middag, spa og fuld forkælelse.

Værdi: 6.000,-

Mandag 24. december

Tur til New York med frokost på Agern.   

Værdi: 7.000,-

LØGISMOSE MEYERS
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Konkurrenceregler

Svar på dagens spørgsmål - 10. december

Hvorfor hedder det Cæsarsalat?

Svar A:
Den romerske kejser og kødentusiast, Julius Cæsar, lagde sig i år 46 før vor tidsregning tre dage på langs med en modbydelig maveforgiftning efter en uheldig kødoplevelse i personalekantinen i Colosseum. På grund af kokkenes uansvarlige håndtering af hestekødet mistede kantinen sin elitesmiley, og den ansvarlige kok blev kastet for løverne. Kejseren tog endda den beslutning, at han fremover ville undgå kød af dyr på fire ben, og en af køkkeneleverne frembragte en ret af kylling, romersalat (senere romainesalat), brødcroutoner og parmesan, som kejseren holdt meget af.


Svar B:
Der har været en del debat om salatens oprindelse, men det er efterhånden anerkendt, at cæsarsalaten blev skabt i USA af den italienske immigrant Cesares Cardini i 1920-tallet. Ifølge Cesares datter, Rosa, blev salaten første gang tilberedt på en travl weekend på Cesars restaurant af de råvarer, der nu engang var til rådighed.

Svar C:
Salaten er opfundet i 1876 i La Rochelle, Frankrig af bonden Cesar Crouton Romaine, den eneste mand i verden, der hyldes for hele tre opfindelser, der relaterer sig til selvsamme servering; cæsarsalaten samt brødcroutoner og romainesalat.

__________

SEND DIT SVAR

Når du deltager i Løgismose Meyers Julekalender 2018, siger du samtidig ja tak til at høre fra Meyers og blive medlem af Klub Løgismose Vin & Mad. For at deltage har vi brug for dit samtykke – du kan altid se samtykket her: Samtykke. Julekalenderen præsenteres i samarbejde med vores venner hos Meyers.

Og det skete i de dage, at der udgik en saftig pakkekalender fyldt med dejlige julegaver. 

Vi har håndplukket 24 aldeles saftige præmier fra alle hjørner af vores univers, så du gennem hele december kan vinde store mad-oplevelser, menuen til nytårsaften, vin, champagne, kogebøger, madkurser, spændende delikatesser og meget, meget mere...

Odds er nådige, for vi trækker en vinder hver dag fra 1. december til og med juleaften, så kast dig ud i det med god appetit og høje forventninger om gevinst.

Hver dag fra 1. december til og med juleaften modtager du dagens låge i din indbakke.

24 dage med gastronomiske præmier!

Dagens præmie 10. december

VIND NYTÅRS-CHAMPAGNE OG VINE FRA LØGISMOSE, DER MATCHER DIN NYTÅRSMENU.

Èn ting er, at maden skal være i orden på årets sidste aften, men hvad er det gode måltid uden noget godt i glasset? Dagens heldige vinder behøver ikke bekymre sig om vinvalget, for præmien i dag er en fuld vinmenu fra Løgismose til din nytårsmenu – nøje afstemt og udvalgt af Løgismoses chefsommelier Thilde Maarbjerg. Så er du sikker på et godt valg til forretten, et sikkert glas af de røde druer til hovedretten og en champagne, der akkompagnerer kransekagen på bedste vis.  

Præmien er estimeret til 2 flasker champagne, 2 flasker hvidvin, 2 flasker rødvin og 1 flaske dessertvin. Vinene håndplukkes og udvælges af Thilde Maarbjerg ud fra hvad du har tænkt dig at servere for dine gæster nytårsaften.


Svar på dagens spørgsmål
Fix the following errors:
Hide